Kabel-TV

Oavsett om du är intresserad av sport, film, dokumentärer eller underhållning, finns kanalerna hos oss. Sammanlagt har du drygt 70 kanaler att välja på och du kan enkelt komponera din egen tablå genom att välja mellan olika programpaket och enskilda kanaler.
Vi har två typer av utbud, det digitala och det analoga. Vill du ha tillgång till det digitala utbudet måste du ha en digital-TV med inbyggd digitalbox alternativt en extern digital-box samt ett krypteringskort.

Beställ idag!

Digital-TV för mer TV

Du som vill ha stor valfrihet i ditt TV-tittande har kommit rätt. Med vårt digitala baspaket får du ett utbud som innehåller de populäraste kanalerna där du kan välja de kanaler och TV-paket som passar dig bäst. Vi är ett lokalt alternativ utan långa väntetider på telefon. Skulle du föredra att besöka oss är du alltid välkommen!

Behöver du hjälp?

Kundservice är alltid nära! 

Du är alltid välkommen att besöka oss, ringa, skriva eller skicka e-post via vårt kontaktformulär eller direkt till vår e-postadress. Om du är kund till oss, skriv gärna ditt kundnummer som finns på din faktura.

 

           0270-766 10

           info@soderhamnnara.se

Till toppen