Välj 100 % förnybar el

All vår el är 100 % förnybar. Det innebär att elen kommer från källor som vatten, vind och biobränsle. Det är ett av våra många bidrag till att skapa en bättre miljö och en hållbar framtid.

Två flickor i badrockar går i skogen. En av dem håller i en stor badring.


Se våra elpriser och teckna elavtal

För att se våra elpriser behöver du skriva in din adress i rutan nedan och sedan välja vilken typ av bostad du vill ha elen till. Stegen behövs för att visa hur din månadskostnad blir med våra olika elavtal, baserat på din elförbrukning.

Observera att du inte tecknar något avtal för att se elpriserna. Avtalet tecknar du när du valt vilket elavtal du vill ha, godkänt och signerat med BankID.

Elhandelspris förklaring

Som elhandelskund betalar du ett grundpris för den el du förbrukar. Elpris anges i ören per kilowattimmar (kWh). En kilowattimme motsvarar förbrukningen hos en 20 watts lampa som lyser i 50 timmar.

Priset som elhandelsföretaget erbjuder när du tecknar avtal utgår ifrån förändringarna på den Nordiska elmarknaden. I de fasta avtalen ingår en avgift för elcertifikat i elpriset. I rörligt avtal tillkommer avgiften för elcertifikat. På den totala kostnaden tillkommer också moms.